Kräftskivan på Klubbholmen - INSTÄLLT

Hej båtvänner!
 
Tyvärr ser det inte bättre ut än att vi även tvingas ställa in årets kräftskiva på Klubbholmen.
 
Covid-19-situationen och tillhörande rekommendationer har i viss mån förändrats. Det har ju till exempel blivit tillåtet att resa. Men vad gäller sammankomster och att sitta tätt vid matbord har inget ändrats.
 
Så därför: ingen organiserad kräftskiva.
 
Dock är det naturligtvis helt i sin ordning att komma till Klubbholmen den 15 augusti och avnjuta medhavda kräftor med allehanda tillbehör. Midsommarfirandet sköttes enligt min mening perfekt, så varför skulle inte kräftsörplande kunna hanteras lika ansvarsfullt.
 
Med ansvarsfullt menas: (jag repeterar igen) att 1) inte komma dit om man är sjuk och 2) att hålla avstånd.
 
Sörpla säkert!
 
Hälsningar
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter